“Onze persoonlijke thuisbehandeling.”

Personal fysio

Thuis eenvoudig aan de slag

“Met persoonlijk contact en begeleiding via de app kun je ook thuis verder.”

Wat is Personal Fysio?

Stel je eens voor dat je niet in staat bent om naar de fysiotherapeut te kunnen komen. Dit kan zijn omdat je niet in de buurt woont of omdat je geen vervoer hebt. Het kan ook zijn dat je aan het einde van je behandeltraject bent aangekomen, en dat er alleen nog maar oefeningen doorgenomen hoeven te worden. Dan is Personal Fysio iets voor jou! Via een Personal Fysio consult hoef je niet per sé naar de praktijk te komen. Je kunt via de zogenaamde PhysiApp op je mobiele telefoon of tablet gebruik maken van je eigen op maat gemaakte oefenprogramma. Het is ook mogelijk om te chatten met je fysiotherapeut of een video-consult af te spreken. Met Personal Fysio kun je heel gemakkelijk thuis verder met je herstel, of je kunt preventief aan de slag om klachten in de toekomst te voorkomen. Dit alles met persoonlijk contact van je eigen fysiotherapeut.

Hoe werkt Personal Fysio?

Om gebruik te kunnen maken van Personal Fysio heb je alleen een mobiele telefoon of tablet nodig. Daarnaast heb je de PhysiApp nodig welke je op je mobiele telefoon of tablet kunt downloaden. Je fysiotherapeut zal een oefenschema op maat gaan samenstellen. Dan ontvang je een persoonlijke toegangscode om je op maat gemaakte oefenschema te openen via de PhysiApp. Alle oefeningen bestaan uit een filmpje en uitleg zodat het oefeningen heel makkelijk uitgevoerd kunnen worden. Heb je het idee dat de oefeningen niet goed gaan, dat de oefeningen pijn veroorzaken of dat je nieuwe oefeningen wilt hebben, dan kun je via de PhysiApp een chatbericht sturen naar je fysiotherapeut. Je fysiotherapeut kan dan je oefeningen aanpassen waar nodig. Wil je persoonlijk contact met je fysiotherapeut? Dan is het zelfs mogelijk om een video-consult af te spreken. Dit maakt Personal Fysio nog persoonlijker!

Welk traject doorloop je met Personal Fysio?

Personal Fysio wordt vooral ingezet aan het einde van je behandeltraject. Als je zo goed als uitbehandeld bent zal je fysiotherapeut advies en oefeningen meegeven voor thuis. Dit kan prima verlopen via Personal Fysio via de PhysiApp. Jij gaat thuis aan de slag met de oefeningen in het op maat gemaakte oefenschema en je fysiotherapeut zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Er zullen evaluaties plaatsvinden via chat of via een video-consult indien noodzakelijk. Stel dat het helemaal niet nodig is om “op de behandeltafel” behandeld te worden, dan kan het gehele behandeltraject ook plaatsvinden op de Personal Fysio manier. Zo makkelijk kan het zijn.

De behandeling
is gericht op het behalen van de gewenste resultaten.

Voordelen van Personal Fysio:

  • Advies en oefeningen op maat vanuit huis
  • Ondersteuning via de handige PhysiApp
  • Chatten en videobellen met je eigen Personal Fysiotherapeut(e)
  • Ideaal om voortgang te evalueren
Personal fysio

Kunnen we je helpen? Maak een afspraak!