Social Fysio

Praktijk voor Fysiotherapie, Manuele Therapie, Dry Needling, Echografie en EPTE.

Maak een Afspraak

Specialistische Praktijk

SocialFysio: praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, dry needling, echografie en EPTE is een kleinschalige praktijk waar u terecht kunt voor specialistische zorg. Onze fysiotherapeut staat voor u klaar om u de beste fysiotherapeutische behandeling te bieden.

Aan de hand van een intake en onderzoek bepaald de fysiotherapeut samen met u het behandelbeleid. Indien de fysiotherapeut het nodig vindt zal er een echografisch onderzoek plaatsvinden.

SocialFysio staat bekend als een praktijk die gespecialiseerd is in spier- en peesklachten. Wij kunnen uw spier- en peesklachten in kaart brengen door een echografisch onderzoek uit te voeren. Met dry needling en EPTE, kunnen we bijna elke spier en/of pees goed behandelen.

Omdat wij graag als “sociale” praktijk door het leven willen gaan bieden wij onze dienst Echografie aan andere praktijken aan. Momenteel werken wij samen met Praktijk Kluiskenshof, Van Broekhoven Fysiotherapie en Toppodotherapie Bartels in Etten-Leur.

Een behandeling bij SocialFysio: praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, dry needling, echografie en EPTE bestaat altijd uit een combinatie van fysiotherapie, manueeltherapie en dry needling. Omdat iedere patiënt anders in elkaar steekt zal de behandeling altijd maatwerk zijn.

0
Behandelmethoden
0
Fysiotherapeuten
0
Gemaakte Echo’s
0
Tevreden Patiënten

Maak een Afspraak

Wij zijn 5 dagen per week open en beschikbaar voor u. Via onderstaand contactformulier kunt u een afspraak maken. U wordt binnen 24 uur teruggebeld om uw afspraak in te plannen en te bevestigen. Wij hanteren geen wachtlijsten, dus u kunt vrijwel direct bij ons terecht voor behandeling.